de foto’s van de afgelopen periode

In periode 2 hebben we geleerd hoe we een slim huis moesten maken. Dat hield in dat je een huis of appartement ging ontwerpen voor ouderen. veel huizen of appartementen zijn niet handig voor gehandicapte of ouderen. Dus deden we wat onderzoek. Dit deed ik met Atong, Pim en Mees. we hebben veel onderzoek gedaan en hadden een goed eindresultaat. onze samenwerking ging niet zo goed. we luisterde niet goed naar elkaar. Dat verklaarde ook waarom ons project tijdens de presentatie stuk ging. Zelf was ik er niet bij toen het gebeurde. Uiteindelijk hadden we wel een goed idee, maar het was kapot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s