periode 3

in periode 3 heb ik gewerkt met Irem en Eline. onze samenwerking ging heel goed. we hadden als opdracht zoutstress. we deden aan het begin heel veel onderzoek en hebben docenten om tips gevraagd. voor de rest hebben we de planten verzorgd. We merkte op dat de planten met een beetje zout het beter deden dan de planten zonder zout. als idee hadden we filteren en het zout wegwerken in buisjes. het filteren werkte redelijk goed en planten bleven gezond. vervolgens hadden we een paar filmpjes gekeken waarin stond dat je de planten niet meer water zou kunnen geven. dat bracht ons op allemaal ideeën. we hebben meer onderzoek gedaan. en door een goede taakverdeling hadden we een redelijke goede presentatie.

Hier boven zie een plant waar we het filteren gingen uitproberen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s