WOW periode 2

Wat houdt ons project in:
In periode twee moesten we een brug renoveren of vernieuwen. Wij kozen ervoor om de brug te renoveren. De brug moest te maken hebben met de 5 klimaatfactoren. wij hadden gewerkt met droogte en stijging van de zeespiegel.
ons definitieve idee:
Ons uiteindelijke idee houdt in dat we water van de rivier onder de brug via buisjes naar boven (richting de brug laten zuigen). Dat doen we aan de hand van een waterpomp. ondertussen wordt het water in de waterpomp gezuiverd. Vanuit de pomp gaat het water via buisjes naar de bovenkant van de brug. Vanaf de bovenkant van de brug gaat het water langs de palen, zodat het water de palen afkoelt vanuit de binnenkant. Het water wordt aan de onderkant van de brug opgeslagen, zodat je het gezuiverde water kunt sturen naar waternet of je kunt het terug sturen de rivier onder de brug. Daarmee verschoon je de rivier. Als je het water naar waternet stuurt, kun je het water gebruiken voor bronwater.

reflectie:
Tijdens de presentatie op 10 maart 2020, kwamen behoorlijk wat ouders langs. ze vonden het een goed project en ze begrepen hoe onze brug hielp tegen de vijf klimaatfactoren. Onze brug hielp met droogte en hoogte van de zeespiegel. Sommige ouders zeiden dat het handiger zou zijn als we een maquette hadden. Zo zou het project duidelijker overkomen en zouden ze beter kunnen zien hoe onze brug hielp met de vijf klimaatfactoren. Als tip kregen we dus om een maquette erbij te zetten, maar ze vonden het wel goed dat we een technische tekening hadden. Die liet ons idee iets duidelijker overkomen. Voor de volgende periode moet ik eerder beginnen met het uitwerken van mijn idee, zodat de ouders en opdrachtgevers mijn project beter begrijpen. Mijn werkhouding en samenwerking wil ik graag zo houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s